Dalarø den 11. juli 2013

Kaptajnen var vågen mange gange i løbet af natten pga blæsten, der kom ind agter fra. Han var bekymret for vores hækanker. Til morgen var vinden fortsat for hård (11 m/s) til at gå ud af havnen i Utø, så vi blev i havn til kl. 11 og gik ud iført varmt tøj, men vinden løjede af og vi kunne overraskende solbade topløse i cockpittet. Vi kom frem til Langø ved 13-tiden og fandt en perfekt plads i Askfatshamnen.

Vi gik på rekognisering på denne dejlige ø. Vi fandt de flotteste grøntsager ever seen, men de kostede også kassen: 120 kr for 1 kilo ærter og 1 håndfuld kirsebær for 35 kr! Troede at Danmark var dyrere at leve i end Sverige, men det gælder i hvert fald ikke grøntsager. På vejen tilbage til havnen så vi et rådyr med sine 2 små kid, som højst har været 2 uger gamle. Vi fik desværre kun et billede af moderen.

I aften har vi grillet en marineret flank steak (del af ugeplanen som Svend nu har udsat gasterne for tredje uge i træk – og den er ganske acceptabel), med nye svenska potatis. Alt imens så vi masterne spejle sig i vandet – rene kunstværker. De lige master bliver levende og danser i bølgerne. Barb bliver elektrisk og det gør Dorte også. Svend nikker og synes at vi er lidt skøre – gad vide om de fik lidt hallucinerende i den is de fik nede ved havnen…... Sidder nu med en night cap (Tullamore Dew) og nyder himlen efter at solen er gået ned.














 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar