Slappe-af dag ved Motala ... ???

Jeg trængte til en dag uden sluser, uden af og påstigninger, uden venlige turister, slusevagter, bare en dag at være i. Synes at det hele er gået så flot og stærkt at jeg har "sluse - lag" - kan man have det når man sejler max 5 knob (ca. 10 km. i time)?  Det er ikke ligesom jet lag - men behovet for at fordæje, for bare at være - det er der selv om man holder ferie. Sådan en dag havde vi i dag.

Min kære mand var op på dupperne, og fik arrangeret en længere tur til naturreservatet Staffanstorp.   En frisk og lang tur som vi nød - selvom solen ar hård og turlederen havde ikke taget nok vand med. Søerne i skoven var meget grønne af alger, så vi lod være med at dyppe os og hente drikkevand der. Smukt skov, dejligt at vandre lidt og bruge den  gamle krop.

Hjem til havnen blev vi fristet af frokost på Hamnekrogen - dejlig salat og et godt stort måltid, så vi sprang aftensmad over. Vi købte ind ved mad affärren på torget,  efter et besøg i den lokale kyrka, meget overpyntet i forhold til danske kirker, men der var en dejlig ro og smukke lys.

En hyggeaften i salonen, lidt skyer og  nogle få dråber regn. Vi hilser og siger god nat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar